Jeg vil gerne gøre det nemmere for jer søde læsere at finde den inspiration I søger til retter til diverse arrangementer. Jeg har derfor lavet forskellige lister med samlinger af opskrifter, som forhåbentlig kan være en hjælp. Disse lister vil blive opdateret med tiden, som der kommer nye opskrifter på bloggen 🙂 Denne her liste er med fokus på lækre snacks til børn. Det kan blot være snacks til eftermiddage, hvor de skal have lidt lækkert. Det kan være når der skal være buffetbord og børnene også skal have lidt godt. Det kan være snacks til børnefødselsdage eller andre arrangementer, hvor børn skal have nogle lækre snacks 🙂

Du kan finde mine andre lister her: Gode Retter Til Gæster, Nemme Aftensmad Opskrifter, Nemme Opskrifter Til Madpakken, Lækre Desserter Til Både Hverdag Og Fest, Børn I Køkkenet – Opskrifter Alle Kan Være Med Til.

Her kommer listen med alle de snacks, som jeg synes er gode til børn (selvfølgelig også voksne :-D). Første kommer alle de salte snacks og så kommer de søde snacks. Du klikker blot på navnet og så bliver du ført videre til opskriften 🙂 Det skal selvfølgelig også nævnes, at de fleste af disse snacks ikke er i den sunde ende.

Salte snacks til børn

Kyllinge hapsere med BBQ

Vegetariske Lunch Bites Som Smager Af Pizza

Nemme Pizzaboller – Lav Dem Mindre, Hvis De Skal Nydes Som Snacks 🙂

Frikadelle Hapsere

Cheeseburger Hapsere

Pizza Lunch Bites Med Skinke

Boller Med Cremet Kyllingefyld

Kyllinge Lunch Bites

Wraps Med Skinke Og Ost

Nemme Ost Og Kyllinge Snacks

Fladbrød Med Skinke Og Ost

Søde snacks til børn

Lækre Popcornkugler Med Mars Og Snickers

Nice Cream Med Chokoladesmag – Et Sundere Alternativ Til Is (isen her kan fryses ned i små portionsbøtter, så ungerne kan få en bøtte hver, når de f.eks. kommer hjem fra børnehave eller skole)

Små Butterdejskager Med Chokoladecheesecake Fyld Og Marcipan

Frankenstein Is

Hvid Chokolade Oreo Cheesecake Dip – Giv Ungerne En Skål Med Frugt Og Lad Dem Dyppe Frugtstykkerne I Dip (De Vil Elske Det!)

Lækre Ispinde

Ishapsere Der Smager Af Mars

No Bake Nutella Og Peanut Butter Cookies

Fudgy Brownies Med Snickers – Bag Og Skær Ud I 16 Firkanter Og Frys Ned, Så Kan Der Tages Et Stykke Op, Når Den Søde Tand Trænger Til Lidt. 

Spøgelses Småkager Til Halloween