Jeg elsker disse butterdejshapsere! De smager fantastisk og så er de inspireret af jalapeño popper pigs in a blanket – som smager fantastisk! Jeg har blot lavet dem i en mild udgave – altså uden at bruge chili, så de er for hele familien!

Jeg har lavet jalapeño poppers pigs in a blanket mange gange, og jeg har lavet dem for laaaang tid siden på min engelske youtube kanal. Jeg synes dog også, at opskriften skulle på min blog her til jer. Jeg har dog skiftet de friske jalapeño chillier ud med grøn peberfrugt, så alle i familien kan være med. Disse hapsere er gode både varme og kolde og de er fryseegnet. De er derfor super at have med på tur!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Butterdejshapsere er bare en fantastisk måde at lave snacks på. De er nemme og butterdej smager herligt. Der er millioner af muligheder med butterdej!

Andre lækre butterdejshapser opskrifter:

Jeg har masser af lækre opskrifter med butterdej! Heriblandt: Butterdejsfirkanter med ricotta og skinke / ButterdejssnegleGræsk farsbrøds hapsere / Butterdej med creme og marcipan / Engelske pølsehorn med et dansk twist / Pizza lunch bites / Jalapeño popper twisters

Butterdejshapsere Med Flødeost, Cheddar og Cocktailpølser Butterdejshapsere Med Flødeost, Cheddar og Cocktailpølser

Udskriv Pin Opskriften
4.50 fra 2 stemmer

Butterdejshapsere Med Flødeost, Cheddar og Cocktailpølser

Lækre hapsere, som kan nydes som snacks eller velkomsthapser. De er også frysevenlige. 
Ret hapser, Snack
Keyword butterdejssnack
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 22 stks

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Rul butterdejspladen ud og smør den med flødeost helt ud til kanterne.
 • Drys de små peberfrugt tern over.
 • Så drysses cheddarosten over.
 • Kom lidt salt og peber på.
 • Tryk med dine hænder fyldet ned i butterdejen, men ikke så hårdt at butterdejen bliver trykket flad 😉
 • Tag nu en cocktailpølse og placer i det ene hjørne og skær en strimmel med en kniv, så strimlen passer til pølsens størrelse.
 • Rul nu pølsen med butterdej og når pølsen er rullet ind i butterdej, så skæres pølsen fra. Så burde du have en strimmel der er lang nok til endnu en pølse (eller 3, det kommer an på hvilken side du skærer strimlen fra) og så gentages processen.
 • Gør dette med hele butterdejspladen, så du har 18-22 lækre hapsere.
 • Luk hapserne ved at lukke butterdejensåbning med dine fingre eller med en gaffel.
 • Placer hapserne på en bageplade med bagepapir med lukningen ned ad.
 • Pensel dem med æg og drys sesam over.
 • De skal nu bage i ovnen i 15-18 minutter eller indtil flotte gyldne.
 • De kan nydes varme, stilles i køleskabet til senere (3-4 dage i køleskabet) eller fryses ned til senere brug.
 • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Butterdejshapsere Med Flødeost, Cheddar og Cocktailpølser Butterdejshapsere Med Flødeost, Cheddar og Cocktailpølser