Madplan uge 8 med 7 lækre opskrifter til aftensmaden. Heriblandt nem asiatisk suppe, flødekartofler med svinemørbrad og lækre flæskestegssandwiches.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 8

Pasta Med Cremet Svampesauce

Mandag: Pasta med cremet champignon/parmesansauce. En ret der ingen tid tager at svinge sammen og den smager fantastisk.

Asiatisk Inspireret Suppe Med Kylling

Tirsdag: Asiatisk inspireret suppe med kylling.

Tarteletter Med Tunmousse

Onsdag: Skønne sprøde butterdejsskaller med salat og tunmousse. Tunmoussen kan også bruges i en sandwich.

Gryderet Med Kylling

Torsdag: Lækker og nem gryderet med kylling serveret med ris og persille.

Mørbrad Med Flødekartofler I Whiskysovs

Fredag: En rigtig lækker fredag med whiskysauce flødekartofler toppet med svinemørbrad. Server en frisk salat til.

Nachos Med And

Lørdag: Hygge mad på en lørdag. Nachos med and, syltede rødløg og brun sovs.

Flæskestegssandwich Med Dressing

Søndag: Flæskestegssandwich med hjemmelavet dressing. Ikke den typiske sandwich, da flæskestegen er krydret med timian og hvidløg.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂