Nachos med and, syltede rødløg og ost smager fantastisk. Disse nachos er serveret med brun sovs til, men de smager også skønt med frisk salsa, creme fraiche og guacamole til.

Prøv med brun sovs til disse nachos!

Tips til nachos med and

Jeg lavede en hel and i ovnen og derved kom der også en lækker fond ud af det. Jeg lavede derfor en brun sovs, som jeg serverede til disse nachos. Men det er helt valgfrit. De er også lækre med creme fraiche, salsa og guacamole til.

Jeg pynter også med frisk persille for at give retten lidt farve sammen med de syltede rødløg, men persille går også rigtig godt sammen med and.

Nachos Med And

Jeg overvejede om jeg skulle køre den hele vejen med temaet jul og lave dem med franske kartofler i stedet for tortillachips, men der er altså et eller andet over tortilla chips. De giver bare den der ekstra sprødhed.

Nachos Med And

Det lækre dyp i sovsen!

Nachos Med And
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Nachos Med And

Sprøde nachos med and, syltede rødløg og sovs! Skal den mætte og ikke bare nydes som en snack, så er der kun til to personer. Tiden sættes efter at anden og sovsen er lavet.
Ret Nachos
Køkken Dansk
Keyword And
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Syltede rødløg

Sådan gør du

Syltede rødløg

 • Snit rødløg i 4-5mm tykke ringe og kom i et stort patent glas med 10-15 peberkorn.
 • Giv sukker og eddike et opkog, indtil sukker er opløst.
 • Tag så gryden af varmen og tilføj koldt vand i.
 • Hæld syltelagen over løgene, så de er helt dækkede.
 • Stil dem i køleskabet, indtil du skal bruge dem. De er lækre efter 10 minutter, men må gerne trække et par timer. De kan nemt holde sig 5-7 dage i køleskabet.

Nachos

 • Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
 • Kom chips på et fad og fordel andekødet i mindre stykker
 • Riv osten på den fine side af rivejernet og fordel ovenpå.
 • Giv dine nachos i ovnen, indtil osten er smeltet og begynder at blive lidt gylden rundt omkring. Det er alt fra 5-10 minutter alt efter hvordan din ovn den varmer.
 • Server nachos med frisk hakket persille og syltede rødløg på.
 • Prøv også en lækker andesovs til.
 • Velbekomme.

Noter

I stedet for langtidsstegt and, så er confiteret and også rigtig lækkert. Skindet på min langtidsstegte and var lækkert og sprødt, så jeg tilføjede skind samt kød til mine nachos.
Der skal ikke bruges 5-6 rødløg i denne opskrift, men de syltede rødløg er også lækre til andre retter.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Nachos Med And
Nachos Med And