Flæskestegssandwich med dressing er en af mine ultimative sandwiches. Denne gang ønskede jeg dog, at lave en hvor den ikke smager af jul, men en sandwich som man kan spise året rundt. Flæskestegen er krydret med hvidløg, timian og rosmarin og serveret i brød med hjemmelavet dressing.

Jeg elsker flæskestegssandwich og den kan jo fyldes med lige det man elsker, så man kan nyde flæskestegssandwich året rundt uden at tænke på jul.

Vil du prøve flæskestegen, som jeg bruger i denne opskrift? Så kan du finde den lige her. Den er lavet i ovnen med hvidløg, rosmarin og timian og smager fantastisk.

Prøv også flæskestegstacos.

Flæskestegssandwich Med Dressing
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Flæskestegssandwich Med Dressing

Sprød og lækker flæskestegssandwich med hjemmelavet dressing.
Ret Flæskestegssandwich
Køkken Dansk
Keyword Dressing, Flæskesteg
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Dressing

Sådan gør du

  • Snit agurk, rødløg og salat til sandwichene.
  • Rør creme fraiche, mayonnaise, salt, peber og karry sammen.
  • Finthak rødløg og purløg og rør i dressingen.
  • Rist bollerne og så er de ellers klar til at blive samlet med dressing, salat, agurk, rødløg, syltede agurker og 2 lækre skiver flæskesteg.
  • Velbekomme.

Noter

De kan sagtens laves med kold flæskesteg, men så ville jeg nok skære noget af fedtet af. Sådan en lækker flæskestegssandwich i madpakken er svær at sige nej til!
Der er mere end rigeligt dressing – den kan sagtens holde 3-4 dage i køleskabet og bruges til andet også. F.eks. salat, kyllingesandwiches og andet.

Flæskestegssandwich med dressing

Jeg laver en karrydressing til denne sandwich, men du kan nemt lave din egen dressing med andre krydderier og urter. Denne er med karry, rødløg og purløg og giver et lækkert frisk pust til den tunge (men lækre) flæskesteg.

Jeg laver sandwich med ciabattabrød. I dag ristede jeg dem blot, men skal det være ekstra lækkert, så kan de skæres over og smøres med smør og bages i ovnen, indtil de er sprøde. Du kan dog bruge lige det brød du ønsker.

Jeg bruger både friske og syltede agurker. De syltede bryder med deres syre den fedme der er i sandwichen og de friske agurker giver ekstra crunch.

Du kan dog fylde hvad som helst i dine flæskestegssandwiches.

Men prøv lige flæskesteg med hvidløg, timian og rosmarin i ovnen. Det smager fantastisk!

Flæskestegssandwich
hjemmelavet flæskestegssandwich

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!