Madplan uge 45 med 7 lækre opskrifter til aftensmaden. Heriblandt hjemmelavede tarteletter, nemme pizzaer uden gær og lækre hasselback søde kartofler med oksefilet.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 45

Den Bedste Pizza Opskrift - Pizzadej Der Ikke Skal Hæve

Mandag: Hjemmelavet pizza – hvor dejen ikke skal hæve. Så der pizza på ingen tid!

Honning Marinede Kyllingespyd - Kylling Med Honning

Tirsdag: Honning marineret kyllingespyd med salat og dressing til.

Gryderet Med Kylling Og Peanut Butter

Onsdag: Gryderet med kylling og peanut butter med ris til

Pizzasandwich

Torsdag: Pizzasandwiches med hjemmelavet pizzadressing.

Hjemmelavede Tarteletter

Fredag: Hjemmelavede tarteletter med sprødt kyllingeskind.

Hasselback Søde Kartofler

Lørdag: Hasselback sødekartofler med feta og pesto og dertil lækker oksefilet.

Bøf Bearnaise Sandwich

Søndag: Bøf bearnaise sandwiches.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂