Bøf bearnaise sandwich smager fantastisk! Denne udgave er lavet med en rest oksefilet og hjemmelavet bearnaisemayo. Den smager himmelsk og kan nemt laves med andet kød.

Prøv også min opskrift på toast med oksecuvette!

Tips til bøf bearnaise sandwich

Jeg bruger hjemmelavet bearnaisemayo, men det kan også røres op med lidt creme fraiche, hvis du ønsker “dressingen” mere syrlig.

Du kan sagtens tilføje salat og flere grøntsager, men skal man rigtig kunne smage kød og bearnaisemayo, så anbefaler jeg at holde lidt tilbage med det grønne eller evt. servere en lækker salat til i stedet for.

Bøf Bearnaise Sandwich

Jeg ristede brødet på en rister, men du kan også sagtens smøre brødet med lidt smør og så stege det på panden for at få ekstra sprødt brød med en smørflade (smager himmelsk).

Bøf Bearnaise Sandwich

Pas på med for mange ristede løg, da deres intense smag kan fjerne smagen af bearnaisemayo. Et lille drys ristede løg passer godt i disse bøf bearnaise sandwiches uden at fjerne fokus fra hverken kød eller mayo.

Sandwich

De kan godt nydes kolde også. Jeg pakkede dem ind og tog med på tur og de var et hit.

Bøf Bearnaise Sandwich
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 6 stemmer

Bøf Bearnaise Sandwich

Bøf bearnaise sandwich smager himmelsk og kan laves mere andet oksekød også – også en hakkebøf. Du kan lave lige så mange sandwiches, som du ønsker. Derfor skriver jeg blot mængderne til 1 sandwich.
Ret Sandwich
Køkken Dansk
Keyword Bearnaise, Oksefilet
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 1 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rist brødet.
  • Skær løg i skiver.
  • Så er det blot at samle sandwichen.
  • Brød, mayo, kød, syltede agurker, rødløg, mayo, ristede løg og brød igen.
  • Så er den klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Du kan bruge andet kød end oksefilet – selv en stegt hakkebøf vil være lækker i!
Du kan tilføje salat i sandwichen.
I stedet for at riste brødet, så kan du stege det på en pande med lidt smør og evt smelte noget ost på brødet. Smager fantastisk i sandwichen.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Bøf Bearnaise Sandwich
Bøf Bearnaise Sandwich

Haps!

Sandwich