Toast med oksecuvette og bearnaisemayonnaise er den nye luksus toast! Den smager fantastisk og vil blive det nye hit hos vennerne. Hjemmelavet bearnaisemayonnaise tager ingen tid at lave og tager denne toast til det næste niveau.

I denne opskrift bruger jeg DENNE opskrift på oksecuvette, som giver en mør og lækker oksecuvette fyldt med smag. Bearnaisemayonnaise kan laves på et par minutter og den opskrift kan du finde lige HER. Den kan løfte enhver burger, toast eller sandwich til noget der er endnu mere lækkert! Hvem elsker ikke smagen af en god bearnaise?

Tips til toast med oksecuvette

Denne opskrift er lavet med rester af cuvette og den tager derfor ingen tid at lave. Skal du først lave en oksecuvette for at laves disse toasts, så tager opskriften selvfølgelig længere tid at lave (men virkelig tiden værd).

Du kan bruge anden ost end cheddar, hvis dette ønskes.

Disse toasts er frysevenlig og kan nemt lunes i ovnen. Så frygt ej, hvis du har lavet for mange – de er super selv efter frost.

Vil du ikke til at stege en oksecuvette i ovnen? Så kan du lave tynde hakkebøffer i stedet for, stege på en pande og tilføje i disse toasts. Det smager også fantastisk.

Toast Med Oksecuvette Og Bearnaisemayonnaise
Toast Med Oksecuvette Og Bearnaisemayonnaise
Toast Med Oksecuvette Og Bearnaisemayonnaise
Toast Med Oksecuvette Og Bearnaisemayonnaise
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Toast Med Oksecuvette Og Bearnaisemayonnaise

Hjemmelavet luksus toast med mør oksecuvette og hjemmelavet bearnaisemayonnaise. Denne opskrift kan nemt lave 12 eller flere toasts, hvis du bruger en hel oksecuvette efter min opskrift. Jeg brugte en rest oksecuvette og havde derfor nok til 6 toasts. Denne toastopskrift er lavet ud fra rester og derfor tager den ingen tid at lave. Skal du først stege en oksecuvette i ovnen, så tager opskriften længere tid.
Ret Toast
Køkken Dansk
Keyword Bearnaise, Oksecuvette
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 12 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Det er nemmest at skære oksecuvetten i skiver, når den er kold eller næsten kold. Husk at skære den korrekt, så kødet bliver så mørt som muligt.
  • Skær cheddar i tynde skiver.
  • Skær brødet ud i det antal skiver, som du skal bruge ( 2 skiver per toast (skal du lave toasts af en hel oksecuvette, så skal der mere end et brød til)).
  • Smør noget smør på alle brødskiverne og vend halvdelen af brødskiverne rundt – med smørsiden ned ad.
  • Smør bearnaisemayo på de vendte skiver.
  • Fordel kødet ovenpå de vendte brødskiver med bearnaise.
  • Kom cheddarost ovenpå.
  • Kom en brødskive ovenpå med smørsiden opad. Så har du lækre toasts der er klar til at komme i toastmaskinen, paninijernet eller stege på en pande.
  • Når de er gyldne, sprøde og osten er smeltet. Så er de klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Det er vigtigt for det bedste resultat, at oksecuvette steges medium i ovnen, da kødet tilberedes mere, når toasten varmes. Steges cuvetten well done, så får du ikke det bedste resultat i toasten. 
Ønsker du en billigere udgave af denne toast, så kan du lave tynde hakkebøffer, stege på en pande og tilføje i toasten i stedet for oksecuvette. Det smager også så godt! 
Jeg laver selv min bearnaisemayo fra bunden, men ønsker du ikke at gøre dette, så kan du tilføje bearnaiseessens, citronsaft, estragon og salt til en købt mayonnaise. 
Disse toasts kan fryses og lunes i ovnen, indtil de er sprøde igen. Vi har gjort det flere gange og det smager stadig fantastisk. Det kan derfor anbefales at lave mange og fryse, så der er til de travle dage. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Toast Med Oksecuvette Og Bearnaisemayonnaise