Skøn madplan for uge 44 med masser af forskellige lækre retter heriblandt indbagt kylling og nudler, stegt flæsk, flødekartofler med pikantost og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 44:

Hjemmelavet Indbagt Kylling - Kylling I Sprød DejLækker Nudelret Med Risnudler, Peanuts, Soya og Hjemmelavet Chiliolie

Mandag – Hjemmelavet indbagt kylling og en herlig og nem nudelsalat.

Stegt Flæsk Sandwiches Med Dilddressing Og Flødeost

Tirsdag – I dag er det skønne og nemme stegt flæsk sandwiches med dilddressing. De er også gode dagen efter i madpakken.

Butterdejsstang Med Cremet Tunsalat Og Ost - Butterdej Med Tun Og Ost

OnsdagEn vildt lækker butterdejsstang med tunmousse og cheddarDen smager så godt! Server den med en lækker salat til.

Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost

Torsdag – Tortillapizza med oksekød og BBQ.

Chili Cheese Tops - Hjemmelavede Ostekugler Med Cheddar

Fredag – Det er fredag! Jeg ved at chili cheese tops egentlig ikke er en ret i sig selv, men nærmere en hyggesnack. Men det er jo fredag. Så i dag er det chili cheese tops, så kan der serveres kylling eller andet kød til og en lækker salat.

Verdens Bedste Flødekartofler Med Pikantost - Opskrift På Flødekartofler

Lørdag – De aller bedste flødekartofler i dag med pikantost. Server med salat og valgfrit kød til.

One Pot Pasta Med Karry, Grøntsager Og Kødboller

Søndag – Lidt nem søndags hyggemad. En herlig omgang om pot pasta med karry og kødboller.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂