Skøn madplan for uge 37 med masser af forskellige lækre retter heriblandt 3 forskellige slags pizzaer, de bedste flødekartofler, fiskefrikadeller og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr?Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet 5 skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en tredje med persille, tomat, mandler og feta , en fjerde med bagte gulerødder og kartofler og en femte med pinjekerner, parmaskinke og rucola. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂 Mums!


Madplan Uge 37:

Bagels Bagt Med Salsa, Ost, Pepperoni Og Andet Lækkert

Mandag – Ugen starter ud på nemmeste vis! Nem med lækre bagels bagt som mini pizzaer. Saucen er dog en salsa denne gang, som giver en fantastisk smag. Server en lækker salat til.

De Bedste Flødekartofler - Lækre Flødekartofler Med En Sprød Top

Tirsdag – Det bliver rigtig lækre flødekartofler i dag… De bages på højtkant, så toppen bliver så lækker sprød! Min kæreste synes det er de bedste flødekartofler, så selvfølgelig skal de på madplanen! Server det med noget kød til og en lækker salat (prøv evt denne med bagte gulerødder).

Kylling I Tomatsauce Serveret Med Ris - En Lækker Aftensmad

OnsdagNem tomatsauce med ovnbagte kylling står menuen på i dag. Server den med ris til og evt en frisk salat.

Fiskefrikadelle salat

Torsdag – Lækker fiskefrikadelle salat med ristet brød til. Nemt og lækkert.

Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost

Fredag – Det er jo fredag, så i dag står den på tortilla pizzaer med bbq taco oksekød. De smager fantastisk og er super nemme at lave.

Hjemmelavet Kyllingesalat Med Persilledressing Og Sprødt Kyllingeskind

Lørdag – I dag står den på en helt fantastisk kyllingesalat serveret i bagel med sprødt kyllingeskind. Der er spidskål og andet lækkert i kyllingesalaten, men du er selvfølgelig mere end velkommen til at komme salat i eller servere en lækker salat til.

Taco Pizza

Søndag -Lad os slutte ugen af på bedste vis med en lækker lækker lækker taco pizza!

De Bedste Chokoladetrøfler Med Nutella Og Saltede Chips

En ekstra lille hapser til weekenden kunne være disse lækre chokoladetrøfler med nutella og saltede chips.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂