Lækker madplan for den kommende uge med 7 retter til aftensmaden! I denne madplan finder du kylling på bund af kartofler, pastasalat, knuste kartofler med indbagt mørbrad og andet lækkert.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 37

Sommerfuglekylling Med Rodfrugter Og Hvidløg

Mandag: Sommerfuglekylling på bund af kartofler, gulerødder og hvidløg.

Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto

Tirsdag: Pastasalat med hjemmelavet pesto og feta – Server evt en hel ovnstegt kylling til eller grillet kød. Pastasalaten er også god i madpakken.

Bagte Taquitos

Onsdag: Ovnbagte taquitos med kylling. De er frysevenlige, hvis ikke alle spises. Server salat til.

Pastasalat Med Kylling, Bacon Og Karrydressing

Torsdag: Pastasalat med kylling og bacon og karrydressing. Server en god salat til. Er der resten så er den super i madpakken!

Champignontærte

Fredag: Lækker champignontærte med salat til.

Knuste Kartofler Med Persillemayo - Nemme Knuste Kartofler

Lørdag: Knuste kartofler med indbagt svinemørbrad. Server en god salat til.

Bøf Bearnaise Pizzasnegle

Søndag: Bøf bearnaise pizzasnegle med bløde løg. De er lækre til aftensmad med salat til. De er frysevenlige og super i madpakken. Det er derfor skønt at bruge søndagen på lidt bagning, så der er nemt til madpakken.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂