Madplan uge 37 er proppet med skønne, lækre og nemme opskrifter. Heriblandt saltet arme riddere toast, buttermilk fried chicken burger og luksus pitabrødstoast.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 37

Salat Med Parmesandressing, Bacon Og Kylling

Mandag: Salat med parmesandressing, kylling og bacon.

Butterdejspakker Med Ostesauce Og Skinke

Tirsdag: Butterdejspakker med ostesauce og skinke med salat til.

Luksus Pitabrødstoast

Onsdag: Luksus pitabrødstoast med salat til.

Kartoffelsalat Med Kebab Og Tzatziki

Torsdag: Kartoffelsalat med tzatziki og hjemmelavet oksekebab.

Buttermilk Fried Chicken Burger

Fredag: Buttermilk fried chickenburger.

Saltet Arme riddere Toast

Lørdag: Saltet armeriddere toast med salat til.

Yoghurtmarineret Kylling Med Naan Og Dressing

Søndag: Yoghurtmarineret kylling med urtenaan, dressing og agurk til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂