Madplan uge 28 er proppet med 7 skønne retter til aftensmaden alt fra hjemmelavede hotdogs til kalveculotte og pommes anna og en lækker rissalat med rejer.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 28

Hotdog Med Bacon, Bearnaisemayo Og Ristede Løg

Mandag: Hotdogs med baconpølser, bearnaisemayo, syltede rødløg og agurker og ristede løg.

Rissalat Med Karrydressing Og Rejer

Tirsdag: Rissalat med rejer og karrydressing med salat og brød til.

Kødboller I Champignonsauce

Onsdag: Kødboller i champignonsauce med ris til.

Spicy Cremet Pastasalat Med Fetadressing

Torsdag: Spicy pastasalat med fetadressing og kylling og dertil en grøn salat.

Tuna Melt Pizza

Fredag: Tunamelt pizza med salat til.

Kalveculotte Sous Vide

Lørdag: Kalveculotte (sous vide) (her er der dog en ovnversion med oksecuvette) med pommes anna og salat.

Sandwich Med Kalveculotte Og Chilimayo

Søndag: Sandwich med rest af kalveculotte med hjemmelavet chilimyo og syltede rødløg.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂