Skøn madplan for uge 27 med masser af forskellige lækre retter heriblandt one pot pasta, stegte nudler, pastaret med tomatsauce, salat og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr?Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden før kl 11. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Du vil i denne madplan også finde en ekstra opskrift til weekenden, hvis der skal hygges lidt ekstra. Denne gang er det lækre jordbærdrømme ishapsere. 

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste. Hvis der ønskes flere madplaner i fremtiden og der vil være stemning for at der kommer indkøbsliste til planen, så vil jeg selvfølgelig kigge på det!

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet 4 skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en tredje med persille, tomat, mandler og feta og en fjerde med bagte gulerødder og kartofler. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂 Mums!


Madplan Uge 27:

Mandag – Start ugen ud med at bage disse lækre gulerodsboller med squash og solsikkekerner. De bliver ikke tørre heller ikke efter en tur i fryseren. De er derfor super egnet som både morgenboller, gnaveboller og sandwichboller. I aften kunne nogle af dem bruges til sandwich med f.eks. kylling og bacon i.

Tirsdag – Stegte nudler i en cremet peanut butter og karrysauce serveret med kylling og en frisk salat er et ret lækkert bud på et skønt familiemåltid, som alle vil elske. Det er virkelig en lækker opskrift på stegte nudler og anderledes end den du nok er vant til. Nudlerne er faktisk også super gode kolde, så vi bruger resterne i madpakken dagen efter.

OnsdagSuper nem og lækker pastaret står menuen på i dag! En rigtig lækker cremet tomatsauce. Server kylling til og en skøn salat.

Torsdag – Det er varmt udenfor og virkelig lækkert grillvejr. Jeg har derfor sat disse nye kartofler lavet i staniol på menuen i dag. De laves normalt i ovnen efter denne opskrift, men de kan sagtens laves på grillen. Kartofler skal blot koges inden så og herefter skal de have cirka 20 minutter i staniol på grillen. Server med grillet kød, brød og en lækker salat.

Fredag – I aften skal det være ekstra nemt! Så er disse lækre nachos crunch wraps et virkelig godt bud på noget lækkert og nemt. Det er tortillas foldet om ost, salsa, kylling, chips og meget andet… total mums!

Lørdag (ishapsere) – Brug lidt ekstra tid i køkkenet i dag og lav denne skønne salat med kartofler og gulerødder. Server dertil kød og evt lidt brød og en kold sauce/dressing. Kødet kunne være kylling, en bøf, steak, grillet kotelet, pølser eller noget helt andet 🙂

Skal der hygges lidt ekstra, så vil familien nyde disse hjemmelavede jordbærdrømme ishapsere. De kræver ingen ismaskine og de kan laves i hvilken som helst silikoneform.

Søndag – Nemt med nemt på! En lækker omgang one pot pasta på denne søndag.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂