Sprøde Nachos Crunch Wraps

Sprøde Nachos Crunch Wraps

Jeg elsker crunch wraps! Det der gør crunch wraps til “crunch” wraps er tortilla chips. Derfor synes jeg, at det var perfekt at lave dem nachos style! Med chips, ost, kylling, salsa og andet lækkert!

Jeg har før her på bloggen lavet crunch wraps med cremet kyllingefyld, som virkelig bare smager fantastisk!

Du laver det antal, som du skal bruge – men jeg lavede 6 stks med 450 gram kyllingebryst. Mængderne bestemmer du selv. Jeg har tilføjet en video længere nede i fremgangsmåden, så du kan se hvordan jeg laver dem og hvor meget jeg kommer i af ingredienserne.

Du skal bruge:

XL tortilla wraps*
Revet cheddar ost
Creme fraiche
Salsa
Salat (f.eks. iceberg, romaine eller hjertesalat) hakket
Rødløg skåret i tynde skiver
Saltede tortilla chips

Kylling (450 gram til 6 stks af de store tortillas)
Salt og peber
Lidt olie

* Du kan også bruge almindelige, men så vil du ikke kunne lukke dem, som jeg lukker dem. Så skal du i stedet lukkes dem som små pakker eller burritos.

Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave dem på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Skær kyllingebrysterne i små tern og steg dem på en pande med lidt olie, salt og peber.

Når de er færdige, så tages de af panden.

Kom lidt cheddar i midten af din tortilla (se evt min video)

Så noget creme fraiche og salsa.

Så nogle kyllingetern.

Kom så noget rødløg ovenpå og noget salat.

Kom herefter en god håndfuld tortilla chips på.

Drys mere cheddar på.

Chipsene kan godt være lidt skarpe ved kanterne og ødelægge tortilla pandekagen, når du lukker den, så tryk evt lidt på toppen og tryk chipsene ind i siderne, når du skal lukke dine crunch wraps.

Du lukker den ved at folde kanterne ind mod midten, så tortillaen danner en 5 kant, når den vendes om (se evt min video).

Gentag dette med alle de crunch wraps, som du skal bruge.

De skal nu steges på en tør pande ved lav varme, indtil de er gyldne på begge sider og dejlig varme indeni. Du må endelig ikke bruge høj varme, da osten så ikke kan nå at smelte indeni før den er færdig udenpå.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *