Madplan uge 25 med 7 lækre retter til aftensmaden. Heriblandt pizza taquitos, kylling lunch bites og flødekartofler af søde kartofler med kylling til.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 25

Kylling Og Karry Lunch Bites

Mandag: Kylling og karry lunch bites med salat til.

Bøffer i karry/paprikasauce

Tirsdag: Bøffer i karry/paprikasauce med ris og salat til.

Butterdejstærte Med Semitørrede Tomater Og Ost

Onsdag: Butterdejstærte med semitørrede tomater og vesterhavsost.

Ovnbagte kartofler i baconsauce

Torsdag: Ovnbagte med kartofler vendt i baconsauce med kylling eller hakket bøffer til og salat.

Pizza Taquitos

Fredag: Pizza taquitos med salat til.

Flødekartofler Med Søde Kartofler - Sweet Potato Bake

Lørdag: Flødekartofler af søde kartofler med kylling og salat til.

Kyllingesalat Sandwich

Søndag: Kyllingesalat sandwich med langtidsbagt kylling.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂