Madplan uge 24 består af 7 lækre retter til aftensmaden og en sød opskrift. Heriblandt calzone, pastasalat og tunmousse cheesecake.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 24

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon

Mandag: Pikantost pastasalat med kylling og bacon – dertil en grøn salat og brød.

Den Bedste Pastasalat Med Kebab Og Hjemmelavet Kebabdressing

Tirsdag: Kebabpastasalat.

Kylling Og Kartofler I Whiskysauce - Lækker Aftensmad

Onsdag: Kylling og kartofler i whiskysauce med salat til.

Små Krydrede Kartoffelpandekager Med Yoghurtdressing

Torsdag: Små krydrede kartoffelpandekager med yoghurtdressing og grillet kylling til.

Calzone Spaghetti Bolognese

Fredag: Hjemmelavet calzone med spaghetti bolognese (dejen skal gerne laves mindst 24 timer før, men den tager ingen tid at bikse sammen) med salat til.

Hjemmelavet Rejesalat

Lørdag: Sandwiches med hjemmelavet rejesalat.

Tunmousse Cheesecake

Søndag: Tunmousse cheesecake med brød til.

Is Med Brownie Og Karamel

Ugens søde: Is med brownie og karamelsauce.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂