Lækker og nem rejesalat, som alle vil elske. Den tager ingen tid at lave og så smager den skønt. Nyd den til frokost, i madpakken eller til aftensmaden på rugbrød, brød eller i en sandwich.

Denne rejesalat er både lækker på rugbrød og i sandwiches. Den er også skøn på små skiver ristet brød, som en hapser eller snack til tapasbordet eller som forret eller velkomstsnack til gæster. Eller bare forkæl din kæreste, roomie, mand eller kone med en lækker sandwich i madpakken.

Jeg elsker rejer! Jeg spiser ikke meget fisk både pga prisen, men også fordi jeg aldrig har været den helt store fan af fisk. Jeg er dog med tiden blevet glad for hvid fisk og jeg glæder mig til vores madbudget bliver en smule større, så vi kan få fisk lidt oftere. Men tilbage til rejerne! Rejer er bestemt heller ikke billige – i hvert fald ikke når det kommer til det madbudget, som vi har. De var dog på tilbud i sidste uge og så måtte jeg jo bare have nogle! Jeg købte desværre kun en bøtte, men der var nok til denne lækre rejesalat og disse skønne rejehapsere med flødeost.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat

Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat
Udskriv Pin Opskriften
4.67 fra 3 stemmer

Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat

Nem og lækker rejesalat, som egner sig godt på brød. 
Ret Frokost
Keyword Rejesalat
Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skyl bønnespirerne og hak dem i halve.
  • Kom rejer, rødløg, peberfrugt, bønnespirer, dild, creme fraiche, mayo og citronsaft i en skål og rør det sammen. 
  • Smag til med salt og peber og evt mere citronsaft. 
  • Rejesalaten har godt af at trække i 30 minutter i køleskabet, men den kan selvfølgelig også nydes med det samme. 
  • Server i ristet brød med citronskiver til. 
  • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat