Pastasalat er altid lækkert og det er nemt at lave! I dag viser jeg jer, hvordan jeg laver en lækker pikant pastasalat med grøntsager, kylling og bacon.

Jeg kan slet ikke understrege nok at jeg elsker pastasalat! Jeg har masser af andre lækre opskrifter på pastasalat på bloggen og dem finder du lige HER. Der finder du både sunde og knap så sunde pastasalater. Heriblandt pastasalat med fetacreme, en med frisk salsa og brød croutoner og mange flere!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Denne her pastasalat består af så mange lækre ingredienser. Jeg har valgt at lave min med kylling og bacon, så den kan spises som et helt måltid og nydes i madpakken. Der er også radiser og peberfrugt i både for sprødhed og for farve. Purløg og rødløg er generelt bare noget jeg elsker i en pastasalat, når den er lavet med en cremet dressing.

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon
Udskriv Pin Opskriften
4.67 fra 3 stemmer

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon

En virkelig lækker pastasalat med pikantost, kylling, bacon og grøntsager. En pastasalat som hele familien vil elske.  Opskriften er til 4-6 personer alt efter om der er andet tilbehør til eller ikke. 
Ret Hovedret, Pastasalat
Keyword Pastasalat
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning og skyl herefter pastaen under koldt vand, indtil den er helt afkølet eller kog pastaen dagen før og lad den køle af i køleskabet natten over.
  • Steg bacon på en pande, indtil det er sprødt og tag det herefter af varmen. Brug samme pande til at stege kylling i baconfedtet med lidt salt og peber. Når kyllingen er færdig, så tages den af varmen.
  • Hak bacon i mindre stykker.
  • Rør creme fraiche og pikantost sammen og smag til med salt og peber.
  • Kom pasta, kylling, bacon, peberfrugt, radiser, rødløg, purløg og dressing i en stor skål og vend det sammen.
  • Pastasalaten er nu klar til servering - den kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet.
  • Velbekomme

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon