Skøn madplan for uge 23 med masser af forskellige lækre retter heriblandt koldskål, lækker salat med tun, sandwiches og meget mere, idéer til lidt snacks og retter til gæster til weekenden. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Jeg har valgt en meget afslappet madplan i denne uge, da jeg før i dag har delt et opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden før kl 11. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge. Jeg beklager dog, at jeg ikke har kunnet overholde den tid i denne omgang, men først har delt madplan her til eftermiddag. Jeg har en hel del at se til disse dage, men jeg lover, at den kommende madplan for uge 24, nok skal komme op før 11 næste lørdag 😀

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Du vil i denne madplan også finde ekstra opskrifter med gode idéer til weekenden, hvis du skal have gæster eller ønsker at bage noget lækkert til resten af familien. Der er denne gang tilføjet nachos brød hapsere til weekenden!

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste. Hvis der ønskes flere madplaner i fremtiden og der vil være stemning for at der kommer indkøbsliste til planen, så vil jeg selvfølgelig kigge på det!

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet to skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂

Madplan Uge 23:

Mandag – Det er ikke længe siden denne lækre koldskål var på madplanen… Men den fortjener altså en plads igen! Jeg orker virkelig ikke det vilde mad i denne varme, så koldskål er altid et sikkert hit! Prøv min granatæblekoldskål! Du kan selvfølgelig droppe granatæblekernerne og så har du den lækreste almindelige koldskål.

Tirsdag – I dag bliver det ekstra nemt! Min lækre to go salattallerken! Denne gang bliver det dog ikke tun, men skinkestrimler til i stedet for (75-100 gram per person). Du ganger selvfølgelig bare opskriften op, så den passer til det antal I er 🙂

Onsdag – I dag er det varme sandwiches på menuen! Det er en af mine yndlings sandwiches. De er så nemme at lave og kræver ikke meger arbejde.

Torsdag – Nemt med nemt på! Wraps lavet i paninimaskinen med skinke, ost og chili mayo. De smager så godt! De kan også laves i en toastmaskine eller på en pande. Server en god frisk salat til.

Fredag – Det er fredag og det er tid til et hyggemåltid! I dag bliver det derfor pizza taquitos bake! Så nem en ret og den smager forrygende!

Lørdag (nachos brød hapsere) – Jeg elsker pasta! Denne er her cremet pastaret med citron, spinat og pinjekerne er bestemt ikke en undtagelse! Retten regner sig godt til kylling og fisk 🙂

Skal der laves lidt lækkert i dag? Så er disse hurtige og lækre nachos brød hapsere et godt bud! De tager ikke lang tid og smager så dejligt.

Skal I have gæster i weekenden? Så har jeg et par lækre ting jeg bestemt vil anbefale! Denne gang er det igen igen en afslappet weekend menu, som er perfekt hvis man skal have et par venner over i det dejlige vejr!

En lækker lille hapser inden hovedretten – Denne gang vil jeg anbefale lækre kylling bbq hapsere. De er så nemme at lave og perfekte, hvis det er godt vejr udenfor. En super snack at sidde med i mens man nyder noget koldt at drikke. Jeps, der er også kylling til hovedret, men kyllinge smager jo godt! 😀

Hovedret – En afslappet venneaften kræver nem og ikke fancy mad. Derfor står den denne gang på pulled chicken burger. Det er en gammel opskrift på bloggen (næsten 4 år) dette var før jeg lærte at spise dressing… Jeg griner en smule. Nå men hvis jeg skulle lave denne i dag, så ville der komme rødløg i, bagte tomater, masser af salat og en skøn hjemmelavet dressing! Jeg havde også serveret det i en brioche bolle eller i lækre pitabrød 🙂

Dessert – En rigtig lækker og nem kage til vennerne – Hot fudge chokoladebudding kage. Serveret med is på toppen. Vejret er simelthen så skønt, så ingen grund til at bruge tid på en vild dessert.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂