Madplan uge 23 byder på 7 lækre retter og en sød opskrift. Du finder blandt andet moussaka, friteret kyllingeburger og pitabrød med hjemmelavet kyllingekebab.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 23

Moussaka - Auberginer Bagt Med Oksekød Og Ost

Mandag: Moussaka med salat og brød til.

Gong Bao Chicken

Tirsdag: Gong bao chicken med ris.

Kartoffelsalat Med Kebab Og Tzatziki

Onsdag: Kartoffelsalat med hjemmelavet oksekebab og salat til.

Pasta I Pikantostsauce - Pastaret Med Bacon Og Pikantost

Torsdag: Pasta i pikantostsauce med salat til.

Friteret Honning Kyllingeburger

Fredag: Friteret honning kyllingeburger med ovnbagte kartofler til.

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen

Lørdag: Taco al pastor med et twist fra kebabrulle.

Hjemmelavet Kyllingekebab I Pitabrød Med Salat Og Hvidløgsdressing

Søndag: Hjemmelavet kyllingekebab i pitabrød.

Vaniljecreme Med Bær Og Makroner

Ugens søde: Vaniljecreme med makroner og jordbær.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂