Taco al pastor møder kebabrullen er et mix du bare må prøve! Det krydrede al pastor kød med tortilla, salat og kebabdressing smager fantastisk! Kødet kræver lidt tid, men retten er rigtig nem at lave.

Prøv min kebabdressing her.

Tips til taco al pastor

Opskriften giver nok kød til en 8-10 personer alt efter hvor meget andet du kommer i dine tacos. Jeg brugte salat, agurk, tomat og selvfølgelig kebabdressing. Mikset af det lækre kød fra al pastor tacos og så salaten, tortillas og kebabdressingen fra en kebabrulle… det er så lækkert!

Du kan sagtens købe små majstacos, men det er ikke billigt. Jeg tog derfor en noget billigere løsning og købte nogle almindelige tortillas og skar små tacos ud af dem. Så fungerede disse hvedetortillas, som mine bløde tacos.

Jeg laver mit kød i sous vide, men har også skrevet en anden fremgangsmåde i noterne i opskriftboksen, hvis du ikke har mulighed for sous vide.

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen

Kødet kan fryses, så selvom du laver 2 kg kød og kun spiser noget af det, så kan det nemt fryses og lunes til senere. Kødet er også lækkert i sandwiches eller som tilbehør til andet.

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen

Er der ikke andet tilbehør til dine tacos, så skal du regne med at en person kan spise 4-6 tacos.

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen

Du kan også køre den mere al pastor stil og servere en frisk salsa i og noget creme fraiche i stedet for dressingen.

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen

Der er kød nok til mange tacos – 8-10 personer. Kødet kan fryses. Du bestemmer derfor selv, hvor mange du tacos du laver og derved hvor meget salat, agurk, tomat og tortillas du skal bruges.
Normalt ville en al pastor taco serveres med f.eks. lidt frisk salsa, rødløg og koriander. Men jeg har givet den en twist og serverer den med ingredienserne fra en kebabrulle (som vi kalder det i Jylland) og mikset smager himmelsk!
Ret Aftensmad
Køkken Dansk, Mexikansk
Keyword Nakkefilet, Tacos
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Sous Vide 12 timer
Samlet tid 12 timer 45 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Sous vide er første trin i denne opskrift, men har du ikke en sous vide, så tjek noter for en anden tilberedningsmetode.
 • Vakuumpak nakkefileten og sous vide kødet i 12 timer ved 63 grader.
 • I en minihakker tilføjes ananasjuice, chili i mindre strykker, spidskommen, koriander, farin, oregano, salt, hvidløg og æbleeddike.
 • Blend det, indtil alt er hakket godt.
 • Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
 • Pak kødet ud af posen og lave dybe snit i kødet både på den lange og den korte side og hele vejen rundt, så du ender med en masser rillerne ned i kødet, som marinanden kan løbe ned i. Det er dog vigtigt ikke at snitte så dybt, at kødet falder fra hinanden.
 • Kom kødet i et fad, og tilføj marinanden over det hele.
 • Kom fadet i ovnen i cirka 30 minutter eller, indtil stegen får rigtig god farve og bliver god mørk og karameliseret.
 • I mens kødet er i ovnen, så forbered salat, tomat, agurk og tortillas.
 • Jeg skar små tern af agurk og tomat og salat i mindre stykker. Så er det nemmere at servere i små tacos.
 • Jeg skar mine små tacos ud fra større tortillas. Tog en lille skål og skar efter den, så jeg fik små fine tacos.
 • Når kødet er færdigt, så gem væsken i fadet.
 • Skær kødet ud i mindre tern og hæld væsken fra fadet over kødet.
 • Nu er det tid til at samle tacos og glem nu ikke kebabdressingen til!
 • Velbekomme.

Noter

Har du ingen sous vide, så kan en tilberedningsmetode være at bruge et stegetermometer og langtidsstege nakkefileten i ovnen ved 120 grader varmluft, indtil kernen rammer omkring 60 grader. Så tage kødet ud og herefter følge fremgangsmåden i opskriften. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen
Taco Al Pastor Møder Kebabrullen
Taco Al Pastor Møder Kebabrullen
Taco Al Pastor Møder Kebabrullen