Madplan uge 22 er proppet med lækre opskrifter til aftensmaden. Denne gang er der blandt andet cheeseburgerpizza, bearnaise flødekartofler og andet lækkert.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 22

Fladbrød Med Kødsauce Som Panini

Mandag: Nemme fladbrød med kødsauce i.

Kartoffelsalat Med Karrydressing

Tirsdag: Kartoffelsalat med karrydressing med frikadeller eller grillpølser til.

Oksekødboller I Teriyakisauce

Onsdag: Oksekødboller i teriyakisauce med nudler til.

Tomat Lunch Bites

Torsdag: Tomat lunch bites med cheddar med salat til.

Cheeseburger Pizza

Fredag: Cheeseburger pizza med hjemmelavet burgerdressing.

Bearnaise Flødekartofler

Lørdag: Bearnaise flødekartofler med hakkebøf og salat til.

Tomatsalat

Søndag: Tomatsalat med grillet kylling og brød til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂