Cheeseburger pizza er en pizza med hjemmelavet burgerdressing, oksekød, ost og syltede agurken. Pizzadejen skal ikke hæve, så der er pizza på ingen tid!

Tips til cheeseburger pizza

Det er vigtigt at dejen æltes længe nok for at aktivere gluten, natron og bagepulver. Så får du masser af lækre luftbobler.

Dejen skal rulles tyndt ud og husk godt med mel, så pizzaen er nem at få af pizzaspaden.

Pizzaerne er frysevenlige uden burgerdressing på.

Kan man bage uden pizzasten?

Ja, det kan du godt. Ovnen skal være på samme grader og pladen skal varme med inde i ovnen ligesom ved en pizzasten. Du kan evt. vende pladen om, så der ikke er en kant i vejen, når du skal have en pizza ind og ud af ovnen.

Jeg bager nogle skiver syltede agurker med på pizzaen, men det er mest for udseendet, da der er syltede agurker i dressingen allerede. Så de syltede agurker på pizzaen er valgfrit.

Husk at tænke italiensk pizza, når du laver disse. De har nu ikke meget med Italien at gøre disse pizzaer, men det er mht. mængden af fyld. Jo mindre fyld, desto nemmere bager pizzaen og jo kortere tid skal den have.

Det er min hjemmelavet burgerdressing jeg bruger og den kan du finde lige her. Den er selvfølgelig også god i en burger, men også som dip til fritter eller dressing i en sandwich.

Cheeseburger Pizza
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Cheeseburger Pizza

Lækker og nem cheeseburger pizza med dej der ikke skal hæve og en fantastisk lækker burgerdressing. Pizzaerne har størrelsen til én person. De kan sagtens fryses – bare uden burgerdressing på.
Ret Pizza
Køkken Amerikansk, Dansk
Keyword Burger, Oksekød, Pizza
Forb. tid 50 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 8 stk

Ingredienser

Dejen

Topping

Sådan gør du

 • Kom pizzastenen på en rist og tænd oven på 250 grader varmluft – stenen har godt af at blive varmet godt op og gerne mindst en time før brug (se noter – hvis du ikke har pizzasten).
 • Da dejen laves uden gær, så kan den bruges med det samme, så derfor klares fyldet først.
 • Steg oksekødet på en pande med lidt olie, salt og peber.
 • Riv cheddar osten og lav dressingen.
 • Nu skal dejen laves – rør alle de tørre ingredienser sammen – gerne på røremaskine.
 • Tilføj nu græsk yoghurt og vand.
 • Dejen skal nu røres i 5-7 minutter for at aktivere bagepulver og natron og lave en god dej.
 • Tag dejen ud på bordet med lidt mel og ælt en smule og del så op i 8 portioner.
 • Alle portionener skal rulles meget tyndt ud – jeg ruller altid én ud og kommer den i ovnen og i mens gør jeg den næste klar.
 • Sørg for der er nok mel på dejen, når den er rullet ud, så den ikke sætter sig fast på pizzaspaden.
 • Kom den udrullede pizzadej på pizzaspaden og fordel noget af oksekødet på, så cheddar og nogle skiver syltede agurker.
 • Bag nu pizzaen i 4-6 minutter alt efter hvor meget fyld du har kommet på. Skorpen skal have god farve.
 • Herefter kan pizzaen serveres med burgerdressing på toppen og det samme gentages med de andre portioner dej.
 • Så er de klar til servering.
 • Velbekomme.

Noter

Pizzaerne er frysevenlige og er også super kolde i madpakken (med dressing på).
Du kan sagtens bage dem uden pizzasten. Ovnen skal være på samme grader og pladen skal varme med inde i ovnen ligesom en pizzasten. Du kan evt. vende pladen om, så der ikke er en kant i vejen, når du skal have en pizza ind og ud af ovnen.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Cheeseburger Pizza
Opskrift på cheeseburger pizza
Cheeseburger Pizza