Skøn madplan for uge 21 med masser af forskellige retter heriblandt Broccolisalat, lasagnette, braiserede svinekæber og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Lidt praktisk om min madplan:

Vi er ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Nogle retter vil give større portioner, så kan enten fryse ned hvis de er frysevenlige eller du kan droppe en af dagen på listen og nyde rester.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 21:
De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler

MandagDe nemmeste og lækreste flødekartofler og dertil en god bøf og salat.

Opskrift På Lasagnette - Pasta Med Kødsauce Bagt Med Ost

TirsdagLasagnette – Den bedste og nemmeste opskrift på lasagnette, som hele familien vil elske og den er frysevenlig!

Hjemmelavet Broccolisalat - Opskrift På Hjemmelavet Broccolisalat

OnsdagSkøn broccolisalat – Dertil kylling eller en god bøf eller grillpølse.

Lunch Bites

Torsdag – Nemme kyllinge lunch bites med salat til. De er frysevenlige og også lækre kolde i madpakken.

Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter

FredagVerdens bedste dip til fritter og dertil en lækker nachos burger. Det er jo fredag!

Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber

Lørdag – Lørdag skal der lidt god mad til så den står på pasta med braiseret svinekæberdu kan også servere en kartoffelmos til i stedet for pasta.

Fetadip

Søndag – Nem søndag! Lækker fetadip med chili og pesto – dertil ristet pitabrød, salat og stegt kyllingebryst.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂