Madplan uge 19 byder igen på 7 lækre retter til aftensmad og en sød opskrift. I denne uge finder du blandt andet champignonsuppe, burger og crunch wraps.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 19

Champignonsuppe

Mandag: Champignonsuppe med grov brød til i stedet for croutoner.

Animal Style Cowboytoast

Tirsdag: Cowboytoast animalstyle med en god salat til.

Salat Med Romaniesalat, Parmesansauce, Parmaskinke Og Brødcroutoner

Onsdag: Salat med parmesansauce, parmaskinke og brødcroutoner – skal den mætte mere så tilføje stegt kyllingebryst.

Taco Crunch Wrap

Torsdag: Taco crunch wraps med salat til.

Nachos Med Kylling Og Bacon

Fredag: Nachos med kylling og bacon.

Nachosburger

Lørdag: Nachosburger med ovnbagte kartofler til.

Gulerodsboller

Søndag: Gulerodsboller som sandwichbrød med pålæg og salat.

Snøffel-is - Is med snøfler

Ugens søde: Snøffel-is

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂