Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 17

Cordon Bleu

Mandag: hjemmelavet cordon bleu med salat til og ovnbagte kartofler

Pastasalat med broccoli og feta

Tirsdag: Pastasalat med broccoli og med enten stegt kylling til eller vendt i med noget godt brød til.

Frikadellefladbrød

Onsdag: frikadellefladbrød med salat til og evt. en dressing til salaten.

Tomatrisotto

Torsdag: tomatrisotto med salat til

Arayes - Fladbrød Med Kødfyld

Fredag: arayes – fyldt fladbrød serveret med salat til.

Kinesiske grøntsagstærter

Lørdag: Kinesiske grøntsagstærter med ris og en frisk kålsalat til.

Salat Med Laks

Søndag: Salat med laks – i stedet for de smørstegte brødskiver, så anbefaler jeg noget lækkert brød til og dobbelt op på fisk.

Hindbærkoldskål

Ugens søde: hindbærkoldskål

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest