Madplan uge 17 med 7 lækre retter til aftensmaden, heriblandt million karry med ris, pizzasandwiches og svampegryde med whiskysauce og kartoffelmos.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 17

Spicy Nudler Med Peanuts

Mandag: Spicy nudler med hjemmelavet chiliolie, soya og peanuts med indbagt kylling.

Million Karry

Tirsdag: Million karry – et twist i mellem millionbøf og boller i karry serveret med ris.

Pizzasandwich

Onsdag: Pizzasandwiches med hjemmelavet pizzadressing.

Svampegryde Med Whiskysauce

Torsdag: Svampegryde i whiskysauce med kartoffelmos.

Hel Kylling I Kartoffelfad

Fredag: Hel kylling i kartoffelfad med fløde.

Ravioli Med Ost Og Hasselnødder

Lørdag: Hjemmelavet ravioli med ost og hasselnødder.

Hveder

Søndag: Sandwiches af hjemmebagte hveder med kylling, karrydressing, bacon og salat.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂