Skøn madplan for uge 15 med masser af forskellige retter heriblandt tærte, chow mein, kylling i karry og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Lidt praktisk om min madplan:

Vi er ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 15:

MandagKylling i karry med grøntsager. Lad mandagen starte nemt med denne herlige ret med kylling og grøntsager i karrysauce.

Chow Mein - Stegte Nudler

TirsdagChow Mein – Lækre stegte nudler med grøntsager.

OnsdagSkøn cremet champignontærteServer med salat til. Tærten er frysevenlig.

Romainesalat Med Parmesansauce - Serveret Med Helstegt Kylling

Torsdag – Romainesalat ved i parmesansauce serveret til kylling og syltede agurker

Chilaquiles - Verdens Bedste Nachos Med Kylling, Salsa, Ost Og Jalapeños

Fredag – Nem fredag! Nachos med kylling, salsa og masser af cheddar!

Kroketter Med Confiteret And - Kartoffelkroketter Med And

Lørdag – Kartoffelkroketter med confiteret and virkelig sprøde kroketter, som kan serveres med en lækker salat og dressing.

Søndag – Nem søndag! Sprøde crunch wraps med kylling. Nyd dem alene eller server en god salat til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂