Madplan Uge 12 er med 7 skønne retter til aftensmaden, heriblandt svampegryde, taco pasta og hotdogs.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 12

Yoghurtmarineret Kylling Med Naan Og Dressing

Mandag: Yoghurt marineret kylling med naan.

Taco Pasta Bake - Pasta Med Oksekød Og Tacokrydderi Bagt Med Ost

Tirsdag: Taco pasta bake med salat til.

Ribbenstegsgryde

Onsdag: Ribbenstegsgryde med ris.

Hotdog Med Bacon, Bearnaisemayo Og Ristede Løg

Torsdag: Hotdogs med bearnaisemayo, sylt og ristede løg.

Baconsandwich Med Baconsteg

Fredag: Sandwiches med baconsteg.

Bearnaisesauce

Lørdag: Hjemmelavet bearnaise, ovnbagte kartofler og oksecuvette.

Svampegryde Med Whiskysauce

Søndag: Svampegryde med kartoffelmos.

Cheesecake Dessert I Glas Med Banankage

Ugens søde: Cheesecake i glas med banankage.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂