Disse lækre pizzaboller er æltet med cheddar og pepperoni. De er penslet med hvidløgssmør, som giver en fantastisk smag. De er perfekte som gnaveboller eller som sandwichbrød. Bollerne er rigtig gode i madpakken med lidt salat, dressing og kød i.

Jeg har lavet masser af opskrifter i tidens løb her på bloggen med min lækre danskvandsdej. Dejen er bare så dejlig blød at den kan bruges til så meget. Den er fantastisk, fordi den ikke bliver tør. Så pølsehorn, pizzasnegle osv forbliver lækre i madpakken også efter de har været en tur i fryseren.

På bloggen har jeg opskrifter med den samme dej, hvor jeg laver: Lækkert madbrød, Big mac burger i fad, Nemme pizzaboller, Hvidløgsbrøds muffins, Nutellabrød, Chokoladeboller, Pizzamuffins , Curry wurst inspireret pølsehorn , Osteboller, Gulerodsboller og meget mere 🙂

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Tips til disse pizzaboller

Du kan bruge anden ost end cheddar. F.eks. gouda eller revet mozzarella.

I stedet for pepperoni, så kan du bruge f.eks. skinkestrimler eller pølser skåret i mindre stykker.

Hvidløgsbrød Pizzaboller Med Pepperoni Og Cheddar - Fantastisk Sandwichbrød Hvidløgsbrød Pizzaboller Med Pepperoni Og Cheddar - Fantastisk Sandwichbrød

Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Hvidløgsbrød Pizzaboller Med Pepperoni Og Cheddar - Fantastisk Sandwichbrød

Fantastisk lækre pizzaboller med hvidløgssmør. De holder sig bløde og lækre og de er også frysevenlige. 
Ret Bagværk
Keyword Pizzaboller
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Hævetid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter

Ingredienser

Hvidløgsblanding

Sådan gør du

Bollerne

 • Kom gær i en skål i mindre stykker og hæld danskvandet i. Lad det hele stå i 5 minutter.
 • Kom nu salt, sukker, æg og smør i, og rør det godt sammen.
 • Kom alt melet i og rør nu dejen (jeg bruger en røremaskine), indtil den er klisteret og lækker.
 • Rør så cheddar og pepperoni i.
 • Dæk skålen til og stil dejen til side for at hæve i en times tid.
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Kom lidt mel ud på bordet og ælt dejen en smule.
 • Del dejen op i 15-20 stykker (alt efter hvor store du ønsker dem - jeg lavede 15 og de blev ret store) og rul dem til boller.
 • Fordel dem på to bageplader med bagepapir.

Hvidløgsblanding

 • Smelt smøret og bland med hvidløg og persille og børst alle bollerne med blandingen.

Bagning

 • Bag dem i cirka 15-17 minutter og herefter kan de nydes varme eller fryses ned til senere brug.
 • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Hvidløgsbrød Pizzaboller Med Pepperoni Og Cheddar - Fantastisk Sandwichbrød Hvidløgsbrød Pizzaboller Med Pepperoni Og Cheddar - Fantastisk Sandwichbrød