Oksekebab wraps smager fantastisk! Lavet med lynstegt krydret oksekød, salat og lækker dressing. En skøn og nem aftensmad for hele familien.

Jeg laver ofte hjemmelavet kebabdressing, chiliolie og hvidløgsolie. Da alle 3 ting kan bruges til meget forskelligt. Kebabdressing er også lækker til salater, på pizza, i sandwiches, pitabrød, burger og andet. Chiliolie bruger jeg også særligt i det asiatiske køkken og hvidløgsolien kan også bruges i stedet for hvidløg i en ret. I stedet for 1 fed, så brug 2 tsk hvidløgsolie.

Prøv også min hjemmelavet kebab med hakket oksekød.

Opskrift på oksekebab wraps

Oksekebab wraps
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Oksekebab wraps

Lækre wraps med krydret oksekød, kebabdressing, chiliolie, hvidløgsolie og salat.
Ret Kebab, Wraps
Køkken Fusion
Keyword Kebab, Oksekød
Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

Kød

Andet

Sådan gør du

  • Skær flankesteak i tynde strimler og rør sammen med alle de øvrige ingredienser og stil på køl, imens det andet forberedes. Er alt andet allerede klaret, så lad blot kødet marinere i 30 minutter.
  • Snit agurk, tomater, rødløg og salatblade.
  • Lav chiliolien, hvidløgsolie og kebabdressing.
  • På en varm pande eller i en varm wok steges kødet, indtil det er færdigt. Men husk, flankesteak skal ikke have ret længe og må gerne serveres omkring medium eller mindre.
  • Så skal der blot samles lækre wraps – kom agurk, tomat, rødløg og salat på tortillas, så fordeles kødet ovenpå og herefter godt med lækker dressing, chiliolie og hvidløgsolie.
  • Velbekomme.

Noter

De samlede wraps kan også fint bruges dagen efter i madpakken.

Tips til opskriften

De samlede wraps kan også fint bruges dagen efter i madpakken.

Flankesteak kan også skiftes ud med kyllingebryst i tynde strimler.

Du kan nemt tilføje farverige og sprøde grøntsager til wrapsene for at anden smag og tekstur. Du kan bruge f.eks. salatblade, agurker, peberfrugt, løg og gulerødder. Du kan også tilsætte grillede eller sauterede grøntsager som squash, aubergine eller svampe – hvis det ikke skal være helt klassisk.

I stedet for kebabdresssing kan du også bruge f.eks. tzatziki, hummus, pesto, mayo eller guacamole.

Du kan også tilføje ekstra smag og cremet konsistens til dine oksewraps med ost – f.eks. smuldret feta eller smurt med lidt flødeost.

Vælg dine favorittortillas til dine oksewraps. Selv er jeg glad for hvedetortillas enten købte eller hjemmelavede. Du kan også lave dem med fuldkornswraps eller naan.

Ønskes tilbehør til dine wraps kan tilbehør som pommes frites, søde kartoffelfritter, salat eller coleslaw sagtens serveres til.

Oksekebab wraps

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest