Der er bare intet som en god kebab! I dag laver jeg hjemmelavet kebab her på bloggen og det smager bare så godt! Jeg serverer den i pitabrød med en hjemmelavet yoghurt dressing med hvidløg. 

Nej det ligner ikke det kebab man får i en durumrulle! Men jeg har ikke en kæmpe maskine med plads til masser af kilo kød på et spyd, som man kan skære fra, når kanten er stegt… Jeg tvivler på, at de fleste har sådan en i deres hjem 😉 Så i dag laver jeg en simpel udgave i ovnen, så smager virkelig godt og det tager ingen tid at lave!

Find andre opskrifter med hakket oksekød lige HER.

Tips til denne hjemmelavet kebab

Det er en stor portion, som jeg laver her. Kebaben er frysevenlig, så jeg vil faktisk anbefale at lave denne store portion og så fryse ned. Så har du til travle dage. Kebaben er god i sandwiches, pitabrød, pizza eller som tilbehør til kartofler, pasta eller en god salat.

Du kan sagtens komme mere hvidløg, persille og krydderier i, hvis du føler for det. Det her er en meget mild kebab opskrift, så alle kan være med i familien.

Hjemmelavet Kebab Serveret I Pitabrød Med Yoghurt Dressing Hjemmelavet Kebab Serveret I Pitabrød Med Yoghurt Dressing

Sådan laves det:

Vil du hellere se mig lave den hjemmelavet kebab på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Hjemmelavet Kebab Serveret I Pitabrød Med Yoghurt Dressing
Udskriv Pin Opskriften
4.82 fra 16 stemmer

Hjemmelavet Kebab Serveret I Pitabrød Med Yoghurt Dressing

Hjemmelavet kebab smager fantastisk og tager ingen tid at lave i ovnen og det kan fryses.
Ret Aftensmad
Keyword Kebab, Oksekød
Forb. tid 16 minutter
Tilb. tid 14 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 10 personer

Ingredienser

Kebab

Yoghurt Dressing

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
 • Kom hakket oksekød, løg, hvidløg, æg, rasp, salt, cayennepeber, spidskommen, koriander, peber og persille i en stor skål. Brug dine hænder til at ælte det hele rigtig godt sammen.
 • Jeg brugte cirka 2/3 af min kødblanding til en bageplade og kom det sidste på en anden. (Se evt min video omkring det næste trin).
 • Tryk kødblandingen ud på bagepladen med hænderne. Helt ud til kanterne og så fladt som du kan trykke det. Du må endelig ikke komme alt kødet på én bageplade, da kebaben vil blive alt for tyk så.
 • Når kødet er trykket hele ud til alle kanter, så bruger du en kniv eller pizzakniv til at skære cirka 55 kebabstykker.
  Hjemmelavet Kebab
 • Kom bagepladen i ovnen i cirka 14 minutter.
 • I mens pladen er i ovnen, så gøres det samme med det sidste oksekød på en anden bageplade, dog er der ikke nok oksekød til at blive trykket helt ud til kanterne og du får selvfølgelig heller ikke 55 stykker (se evt min video).
 • Når kødet er færdigt i ovnen, så tages det ud og den anden plade kød stilles i ovnen og får samme antal minutter.
 • Dup evt toppen med lidt køkkenrulle, da der vil være en del kødsafter.
 • Brug en smørkniv til at få kebabstykkerne fra hinanden (du kan også bruge dine hænder, men det er ret varmt)
 • Når den anden plade kød er færdig, så gøres det samme som ved den første plade.
 • Så skal yoghurt dressingen laves. Bland yoghurt med hvidløg, persille, salt og peber. Rør til sidste den mængde vand i du ønsker, så dressingen bliver lidt tyndere.
 • Rist nogle pitabrød eller lun dem i ovnen.
 • Forbered noget salat, rødløg og agurk og så er alt klar til at blive serveret! Kebaben kan fryses, bruges i sandwiches, ovenpå pizza, i tortillas osv.
 • Velbekomme.

Noter

Du kan sagtens halvere portionen, men kødet er frysevenligt, så hvorfor ikke lave det hele og fryse resten ned, så der er til en travl dag. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hjemmelavet Kebab Serveret I Pitabrød Med Yoghurt Dressing