Skøn og lækker madplan for uge 9 med 7 lækre retter til aftensmaden. Denne madplan indeholder blandt andet asiatisk inspireret kylling i fad, sandwich med fisk og karrydressing og en bagt blomkålsalat.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 9

Tarteletter Med Skinkesalat

Mandag: Mega lækre og nemme butterdejsskaller med skinkesalat. Du kan også nyde skinkesalaten i sandwich, pitabrød eller tortillas med salat.

Asiatisk Inspireret Kylling I Fad Med Kokosmælk

Tirsdag: Asiatisk inspireret kylling i fad med ris. For hulan… jeg elsker denne her ret! Så nem at lave og proppet med smag med meget få ingredienser.

Salat Med Bagt Blomkål

Onsdag: En let salat på bagt blomkål kan nemt nydes som den er. Skal retten mætte noget mere, så kan du servere brød og evt lidt stegt kød eller steg til (opskriften indeholder reklame for en kniv).

Ribbensteg Med Teriyakisauce

Torsdag: Ribbensteg med teriyakisauce og ris. Denne ret er lavet med sous vide ribbensteg, men du kan også sagtens bruge saucen over f.eks. stegt kylling eller steakstrimler.

Toast Med And

Fredag: En fredagstoast med and er nu lækkert, men ønsker du en hurtig og lækker toast, så kan du nemt droppe anden og tilføje andet kød. Det er specielt de hurtigt syltede rødløg og dressingen, som gør den ekstra god!

Beef Wellington

Lørdag: Det er vel lørdag! Så en hjemmelavet beef wellington (opskriften indeholder reklame for kniv) med lækre ovnbagte kartofler med feta. Jeg laver min wellington på oksefilet og ofte kan jeg finde et stort stykke på bud og så fryse ned i mindre stege, når det er skåret ud. Er det for voldsomt med beef wellington, så passer kartoflerne også til frikadeller, fyldt svinemørbrad, stegt kylling og andet lækkert kød.

Fiskeburger Med Karrydressing

Søndag: Lækker fiskeburger med karrydressing, hvor du kan proppe lige den slags salat i du ønsker.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂