Madplan uge 8 byder på 7 retter til aftensmaden for hele familien. Heriblandt millionbøf med et asiatisk twist, flødekartofler og buttermilk fried chicken burger.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 8

Aspargessuppe

Mandag: Aspargessuppe.

Buttermilk Fried Chicken Burger

Tirsdag: Buttermilk fried chicken burger med ovnbagte kartofler til.

Millionbøf Med Asiatisk Twist

Onsdag: Millionbøf med et asiatisk twist.

Mørbrad Med Flødekartofler I Whiskysovs

Torsdag: Whiskysauce flødekartofler med svinemørbrad med salat til.

Saltet Arme riddere Toast

Fredag: Saltet arme riddere toast med salat til.

Forloren Hare

Lørdag: Forloren hare med brun sauce, mormors syltede agurker og kogte kartofler – skal det være ekstra lækkert, så er ovnbagte kartofler skønt med lidt urter.

Stegt Romainesalat Med Parmesansauce

Søndag: Stegt romaniesalat med parmesansauce og ovnbagt kylling til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂