Madplan Uge 5 byder på 7 lækre opskrifter til aftensmaden for hele familien. Heriblandt quesadillas, svampegryde og brændende kærlighed.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 5

Brændende Kærlighed - Med Et Twist Af Bearnaise

Mandag: Brændende kærlighed med et twist af bearnaise.

Italiensk Bryllupssuppe

Tirsdag: Italiensk bryllupssuppe.

Luksus Pitabrødstoast

Onsdag: Luksus pitabrødstoast med salat til.

Blomkålssuppe Med Brunet Smør

Torsdag: Blomkålssuppe med brød til.

Big Mac Quesadillas

Fredag: Big Mac quesadillas med salat til.

Fladbrød Med Kødsauce Som Panini

Lørdag: Fladbrøds panini med kødsauce med salat til.

Svampegryde Med Whiskysauce

Søndag: Svampegryde med kartoffelmos – retten er uden kød, men du kan sagtens tilføje f.eks. kylling, bacon, cocktailpølser eller mørbradstykker i retten.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂