Madplan uge 43 med 7 lækre opskrifter til aftensmaden. Heriblandt kebabmix med hjemmelavet kebabdressing, pitabrød med kyllingekebab og hjemmelavet hønsekødssuppe.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 43

Stegt Flæsk Sandwiches Med Dilddressing Og Flødeost

Mandag: Stegt flæsk sandwiches med dildressing.

Kebabmix

Tirsdag: Hjemmelavet kebabmix med kebabdressing.

Millionbøf Med Asiatisk Twist

Onsdag: Lækker millionbøf med et asiatisk twist og nudler til.

Naan Med Cheddar

Torsdag: Hjemmelavet naan med ost i dejen – Serveret med salat og hjemmelavet kebab.

Nem Taco Tærte Med Oksekød, Majs, Butterdej Og Flødeost

Fredag: Nem tacotærte med salat til.

Hjemmelavet Kyllingekebab I Pitabrød Med Salat Og Hvidløgsdressing

Lørdag: Hjemmelavet kyllingekebab i pitabrød.

Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller

Søndag: Hjemmelavet kyllingesuppe med hjemmelavede melboller.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂