Hjemmelavet kebabmix smager fantastisk grundet den hjemmelavet kebabdressing, som gør det hele ekstra lækkert. Kebabmix er nemt at lave og kræver ikke lang tid i køkkenet.

Du kan også prøve min kebabdressing til hjemmelavet kebab! Du kan finde min opskrift på hjemmelavet oksekebab her og min opskrift på kyllingekebab lige her.

Tips til kebabmix

Kebabmix er i sig selv rigtig nemt og skal det væere endnu nemmere, så kan du også købe en kebabdressing i stedet for at lave den selv. Men hjemmelavet kebabdressing smager altså fantastisk og har du noget tilbage, så kan du bruge det på salater, i sandwiches, pastasalater og som kold sauce til f.eks. en bagekartoffel.

Kebabmix

Jeg er vild med sådan en nem aftensmad her. Du kan også anvende nye kartofler i ovnen med olie, salt og krydderier, hvis du ikke er til pomfritter.

Kebabmix

Kebabmix er bedst serveret med det samme, fordi fritterne er varme og det samme er kebab. Så server med det samme, så salaten spises sprød.

Kebabmix

Man kan også laves en kebabsandwich i stedet for kebabmix med kebab, forskellig salat og grønt og så kebabdressingen. Det smager fantastisk!

Kebabmix
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Kebabmix

Hjemmelavet kebabmix med kebabdressing – nem og lækker aftensmad. Essensen af denne opskrift er den hjemmelavet kebabdressing.
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Keyword Kebab, Kebabdressing, Kebabmix
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom pomfritterne ud på en bageplade, drys med salt og følg anvisningen for grader og bagetid på posen.
  • I mens skæres salat, tomat, agurk og rødløg i ønskede størrelse.
  • Hvis du bruger kebab fra frost, så skal det steges på en pande i lidt olie.
  • Når fritterne er færdige, så er det blot at anrette på et stort fad eller portionsanrette med fritter, salat, tomat, agurk, rødløg, kebab og masser af dressing.
  • Velbekomme.

Noter

Jeg køber kebab på frost fra coop, da jeg synes det er den som smager bedst af dem man køber på frost. Jeg bruger oksekebab og den er i en rød pose. 
Et alternativ er også at gå ned til din lokale pizzamand og købe noget kebab. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Kebabmix

Spar endelig ikke på dressingen!

aftensmad
hjemmelavet kebabmix