Jeg elsker hjemmelavet suppe og specielt hønsekødssuppe med kød-og melboller. Så i dag har jeg lavet min egen kyllingesuppe med hjemmelavede melboller og den smager fantastisk og er så simpel at lave. Perfekt til dette kolde vejr.

Suppe er for mig en af mine yndlingsspise. Jeg elsker suppe! Specielt om vinteren… Det er bare skønt at spise varm suppe, når det er koldt udenfor. Hvis du søger andre opskrifter på suppe, så kan du finde alle mine opskrifter HER.

Denne kyllingesuppe kræver ikke mange ingredienser og tager faktisk ikke så lang tid at lave. Du kan proppe flere og andre grøntsager i. Jeg nyder blot at holde denne suppe meget simpel.

Tips til denne kyllingesuppe

Hvis du gerne vil have suppen ekstra nem, så kan du købe melbollerne i stedet for at lave dem. Men ønsker du at lave dem, så kan du finde min opskrift lige HER.

Suppen kan selvfølgelig også serveres uden melboller. Server evt lidt brød til.

Knoldselleri vil også gøre sig rigtig godt i denne suppe.

Jeg kan også anbefale at servere en kold klat grødris i suppen… Det gør vi hjemme hos mine forældre og det smager himmelsk.

Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller

Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller

Jeg elsker hjemmelavet suppe og denne her kyllingesuppe med hjemmelavede melboller smager fantastisk. 
Ret Aftensmad, Suppe
Køkken Dansk
Keyword Grøntsager, Kyllingesuppe, Melboller
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 25 minutter
Samlet tid 1 time 40 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom vand, bouillonterninger og kylling i en gryde og kog det hele i 1 time.
  • I mellemtiden hakkes porrer og gulerødder i mindre stykker.
  • Efter en time, så tages kyllingestykkerne op.
  • Kom grøntsagerne op i suppen og lad dem koge i 20 minutter.
  • Pil i mellemtiden kødet af benene.
  • Tilføj nu salt til suppen og smag til.
  • Efter de 20 minutter så skrues der ned for varmen, så suppen ikke koger og kylling og melboller tilføjes.
  • Varm kylling og melboller godt igennem.
  • Suppen er nu klar til servering.
  • Velbekomme. 

Noter

Suppen kan holde sig 3 dage i køleskabet og blot varmes godt op inden. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller