Madplan uge 42 med 7 lækre opskrifter til aftensmaden. Heriblandt kebabpastasalat, hel kylling i fad med kartofler og gong bao chicken.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 42

Den Bedste Pastasalat Med Kebab Og Hjemmelavet Kebabdressing

Mandag: Kebabpastasalat med hjemmelavet kebabdressing.

Kyllingekødboller Bagt I Tomatsauce Med Ost - God Til Pasta

Tirsdag: Kyllingekødboller bagt i tomatsauce med pasta.

Onsdag: Quesadillas med oksekød og bearnaise – på billedet blev de lavet med en rest oksecuvette, men de kan også laves med andre stykker oksekød eller stegt hakket oksekød. Server med en lækker salat til.

Gong Bao Chicken

Torsdag: Gong bao chicken – en lækker kinesisk inspireret kyllingeret, som ingen tid tager af lave.

Butterdejspizza Med Kylling, BBQ Og Ost - Nem Pizzaopskrift

Fredag: Butterdejspizza med kylling. Server salat til.

Hel Kylling I Kartoffelfad

Lørdag: hel kylling i fad med kartofler, fløde og grøntsager.

Pastasalat Med Raita

Søndag: Pastasalat med raita og naan.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂