Quesadillas med oksekød og bearnaise smager fantastisk og er så nemme at lave! Jeg bruger oksecuvette, cheddar og hjemmelavet bearnaisemayo og quesadillas kan nydes både som snack, frokost eller nem aftensmad.

Søger du andre idéer til quesadillas, så har jeg alle mine quesadillasopskrifter samlet lige HER.

Tips til disse quesadillas med oksekød og bearnaise

Jeg bruger oksecuvette i disse og jeg brugte en rest, da jeg lavede denne oksecuevette. Den er toppet med hvidløg og sød sennep, men du kan sagtens bruge andet kød og kød toppet eller marineret med noget andet end det jeg har brugt.

Jeg bruger bearnaisemayonnaise til disse, men du kan sagtens bruge anden sauce eller mayonnaise.

Quesadillas Med Oksekød Og Bearnaise

Ønsker du lidt grønt i dine quesadillas, så er rucola virkelig lækkert i!

Quesadillas Med Oksekød Og Bearnaise

Husket kødet bliver ekstra tilberedt, når den kommer i quesadillaen og den steges på panden. Min oksecuvette var medium stegt, hvilket gjorde at kødet stadig var saftigt og lækkert efter en tur på panden i tortillaen.

Quesadillas Med Oksekød Og Bearnaise

Du kan se mig lave dem på video lige HER.

Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Quesadillas Med Oksekød Og Bearnaise

Jeg elsker quesadillas og de her med oksecuvette, ost, rødløg og bearnaisemayo smager himmelsk! I denne opskrift laver du blot de quesadillas du skal bruge. Jeg lavede 4 stks af den skrevede mængde.
Ret Aftensmad, Snack
Køkken Dansk, Mexikansk
Keyword Oksecuvette, Quesadillas
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær løg i tynde skiver.
  • Er osten købt på blok, så skær det ud i skiver.
  • Skær kødet i strimler.
  • På halvdelen af en tortillas kommes lidt ost på, 1/4 af kødet, nogle gode klatter bearnaisemayo, rødløg og til sidst lidt mere ost.
  • Fold den anden halvdel af tortillaen over, så du nu har en halvmåne med fyld indeni.
  • Gentag dette, indtil du har de quesadillas som du skal bruge (mængden af kød, ost og tortillas passer til 4 stks)
  • Steg dem på en tør pande en ad gangen med middelvarme. Når de er gyldne på begge sider og osten smelter, så er de klar til servering.
  • Velbekomme.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Quesadillas Med Oksekød Og Bearnaise

Server evt. ekstra bearnaisemayo til, som de kan dyppes i. Man kan aldrig få nok bearnaisemayonnaise!

Quesadillas Med Oksekød Og Bearnaise

Haps!