Madplan uge 4 består af 7 lækre retter til aftensmaden for hele familien. Heriblandt quesadillas, cordon bleu og baconsandwiches.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 4

Nachos Quesadillas

Mandag: Nachos quesadillas med salat til.

Burger Med Confiteret And

Tirsdag: Burger med confiteret and.

Cordon Bleu

Onsdag: Hjemmelavet cordon bleu med salat og brød til (også lækkert med ovnbagte kartofler til eller skåret i skiver i en sandwich).

Baconsandwich Med Baconsteg

Torsdag: Baconsandwich med baconsteg og salat.

Nachos Med Kylling Og Bacon

Fredag: Nachos med kylling og bacon.

Spinatroulade Med Rejer

Lørdag: Spinatroulade med rejer og flødeost og brød til.

Rugbrødstærter Med Tun

Søndag: Rugbrødstærter med tun.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂