Skøn madplan for uge 36 med masser af forskellige lækre retter heriblandt lækre salater, mongolian beef, tærte og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr?Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet 5 skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en tredje med persille, tomat, mandler og feta , en fjerde med bagte gulerødder og kartofler og en femte med pinjekerner, parmaskinke og rucola. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂 Mums!


Madplan Uge 36:

Tzatziki Dip Med Feta - Fantastisk Til Kartofler Og Brød

Mandag – Ugen starter ud med en lækker tzatziki dip med kartofler. Server dertil en lækker salat og en hakke bøf.

Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner

Tirsdag – Det bliver en let tirsdag hvad angår mad. En skøn salat med rucola, parmaskinke, pinjekerner og andet lækkert. Server den med ovnbagt brød til.

Mongolian Beef Med Grøntsager - Steak Strimler I Sauce Med Grøntsager

OnsdagMongolian beef med grøntsager serveret over ris med peanuts. Normalt laves mongolian beef ikke med grøntsager, men det smager altså ret lækkert!

Bagte Kartoffelskiver Med Fetacreme Og Bacon - En Lækker Snack

Torsdag – I stedet for små kartoffelskiver, så bage hele bagekartofler i ovnen og server med fetacreme og bacon på toppen. Dertil kød og salat. 

Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg

Fredag – Det er jo fredag, så i dag står den på American Style pølser i svøb. Server en lækker salat til.

Lørdag – I dag står den på en cremet pastasalat med fetacreme. Du kan servere den med kød og salat til eller blot nyde den som den er.

Sprød Butterdejstærte Med Gulerødder Og Fetacreme

SøndagEn lækker og nem gulerodstærte med fetacreme – den er også frysevenlig og lækker varm som kold.

Nutella marengs

En ekstra lille hapser til weekenden kunne være disse lækre sprøde nutella marengs.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂