Madplan uge 35 er proppet med 7 lækre retter til aftensmaden alt fra boller i karry til tunfrikadeller med salat og tacotærte.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 35

Boller I Karry

Mandag: Boller i karry med hjemmelavede kyllingekødboller.

Pizzaboller Med Oksekød

Tirsdag: Pizzaboller med salat til (nok til fryseren/madpakken også.

Tunfrikadeller

Onsdag: Hjemmelavede tunfrikadeller i pitabrød med salat og dressing.

Butterdejstærte Med Feta Og Spinat

Torsdag: Butterdejstærte med spinat og feta med salat til – også fantastisk kold til frokost dagen efter.

Friteret Havarti Burger

Fredag: Friteret havartiburger

Salat Med Popcorn Kylling

Lørdag: Salat med popcorn kylling og hjemmelavet pizzadressing.

Tacotærte

Søndag: Tacotærte med salat til – opskriften giver 2 tærter, så frys den anden ned til en travl dag.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂