Skøn madplan for uge 34 med masser af forskellige lækre retter heriblandt pastasalat, bacontærte, flæskestegssandwich og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr?Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet 4 skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en tredje med persille, tomat, mandler og feta og en fjerde med bagte gulerødder og kartofler. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂 Mums!


Madplan Uge 34:

Pastasalat

Mandag – Mandagen begynder med en skøn og virkelig nem pastasalat. Pastasalaten er med blandt andet pesto, parmaskinke, æg og rucola. Den er nem at lave og den smager bare herligt. Server den med lidt ristet brød til.

Butterdejstærte med bacon

Tirsdag – I dag skal det være rigtig nemt! En herlig butterdejstærte med bacon, flødeost, cheddar og hjemmelavet dressing. Server den med en lækker salat til.

Stegte Nudler I Peanut Butter Sauce Og Grøntsager

OnsdagLækre stegte nudler og grøntsager i en herlig peanut butter sauce. Serveret med kylling og en let salat. De stegte nudler indeholder både spidskål, gulerødder og peberfrugt.

Rissalat med bacon og dressing

Torsdag – Topcremet rissalat er på menuen i dag! Den er med grøntsager, bacon og en herlig dressing. Server evt med grovbrød til og ekstra salat.

Tuna Melts - Toast Med Tunmousse Og Ost

Fredag – Det er jo fredag, så i dag bliver det nemme og lækre tuna melts! Det er toast med tunmousse og ost. For hulan det smager bare lækkert! Det er som sagt fredag, så du bestemmer helt selv om der skal salat til eller ej 😀

Flæskestegssandwich

Lørdag – Det er lørdag og der er lidt ekstra tid til madlavning. Derfor er der flæskestegssandwich på menuen i dag med en herlig hjemmelavet dressing og lynsyltet agurk og rødløg. Server flæskestegen i en burgerboller, ciabattaboller eller i andet brød. Er I flere end 4 eller er I 4 voksne, så anbefaler jeg lidt ovnbagte kartofler til. Den hjemmelavede dressing er også god som dip til kartoflerne.

Big Mac Burger I Fad

Søndag – Søndagen bruges på lidt bagning så det bliver “burger i fad – Big Mac style” i denne omgang. Det er min lækre opskrift på en blød dej fyldt med oksekød, ost og Big Mac sauce. Server med salat til. Resterne af burgeren kan fryses – det anbefales herefter at den tøer op i et par timer og så lunes i ovnen for at få en sprød kant.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂