Madplan uge 33 byder på 7 lækre retter til aftensmad og en sød ret. Heriblandt burger, tacos og pastasalat.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 33

Pastasalat Med Grillet Kylling

Mandag: Pastasalat med grillet kylling og pestodressing og dertil salat.

Kylling Og Karry Stang

Tirsdag: Kylling og karrystang med salat til.

Cremet Pastasalat Med Tun - Hjemmelavet Pastasalat Med Tun

Onsdag: Pastasalat med tun og dertil salat.

Bagt Blomkål Med Fetacreme

Torsdag: Bagt blomkål med fetacreme og dertil oksecuvette.

Friteret Havarti Burger

Fredag: Friteret havartiburger med ovnbagte kartofler til.

Flæskestegstacos

Lørdag: Hjemmelavede tacos med flæskesteg og persillemayo.

Fiskefrikadeller

Søndag: Hjemmelavede fiskefrikadeller rugbrød og hjemmelavet remoulade.

Chokoladebudding Ispinde

Ugens søde: Chokoladebudding ispinde.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂