Madplan uge 27 byder på 7 lækre retter til aftensmaden, hvor sommeren er i fokus. Heriblandt koldskål med creme anglaise, BLT sandwiches og lækker salat med kylling og bacon.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 27

Koldskål Med Creme Anglaise

Mandag: Koldskål med creme anglaise, bær og kammerjunker – nogle gange er koldskål til aftensmad altså bare lige sagen og dette er en luksus udgave. Creme anglaise kan sagtens skiftes ud med købt vaniljecreme/sauce.

BLT Med Semitørrede Tomater

Tirsdag: BLT sandwich med et twist af semitørrede tomater og hjemmelavet pizzadressing.

Pastasalat Med Kylling, Bacon Og Karrydressing

Onsdag: Pastasalat med karrydressing, kylling og bacon – server gerne en frisk grøn salat til eller server den på bund af salat.

Hummus Dip

Torsdag: Hummus dip med naan og salat til.

Salat Med Parmesandressing, Bacon Og Kylling

Fredag: Salat med parmesandressing, kylling, bacon og brødcroutoner.

Prosciuttosmør

Lørdag: Bagekartofler med en klat prosciuttosmør i og grillet kylling og salat til.

Bøf Bearnaise Pizzasnegle

Søndag: Bøf bearnaise pizzasnegle – så er der også til madpakken.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂