Skøn madplan for uge 25 med masser af forskellige lækre retter heriblandt rugbrødspanini, kartoffelsalat med flæskesvær, burrito med mørbrad, pastasalat med fetacreme og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr?Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden før kl 11. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Du vil i denne madplan også finde en ekstra opskrift til weekenden, hvis der skal hygges lidt ekstra. Vaniljekage donuts med oreo og snickers. 

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste. Hvis der ønskes flere madplaner i fremtiden og der vil være stemning for at der kommer indkøbsliste til planen, så vil jeg selvfølgelig kigge på det!

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet to skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂 Der vil komme flere salater på listen fra næste uge af og dem kan I godt glæde jer til. Mums!

Madplan Uge 25:

Mandag – Start ugen ud med denne lækre tunsalat. Den er faktisk ret sund… og du kan spise meget uden at bekymre dig om kalorierne og den smager super godt. Der er masser, så der burde også være nok til en sandwich til madpakken. Server tunsalaten i tortillas, pitabrød, på rugbrød eller i en sandwich 😀

Tirsdag – Pastasalat med fetacreme og skinke. Den smager simpelthen så lækkert! Da der er skinke i og grøntsager, så kan den faktisk nydes som et helt måltid. Men du kan selvfølgelig også droppe skinken og servere kød til og evt en frisk salat også og/eller lidt brød. Pastasalaten er også lækker i madpakken 🙂

Onsdag – Helt igennem nem onsdag! Rugbrødspanini! Du kan proppe hvad som helst i, men her er min version. Jeg har lavet dem i en paninigrill, men en toastmaskine er også helt fint. Har du ingen af delene så kan de også laves på en pande – husk dog at smøre dem med lidt smør udenpå så.

Torsdag – Sådan her har du nok aldrig fået en burrito! En lækker burrito med ris og mørbrad… hold nu kaje det er godt!

Fredag – Lad fredagen være ekstra nem og lav nogle fantastisk lækre og rigtig nemme taco quesadillas! De kræver ikke meget af din tid og de smager så lækkert. Server evt med en lækker salat til.

Lørdag (donuts) – Brug lidt ekstra tid i køkkenet i dag og lav denne lækre kartoffelsalat med hjemmelavet flæskesvær. Den smager så lækkert (du kan også bruge færdigkøbte svær og spare tiden 🙂 ) Server med frisk salat til og evt koteletter skåret fra nakkekammen, som du har skåret skindet/huden af.

Skal der hygges lidt ekstra og har du en donutmaskine eller en toastmaskine med donutplader, så kan jeg anbefale disse lækre vaniljekage donuts med oreo og snickers (de kan også bages i muffinforme i ovnen omkring 150-160 grader varmluft – dette har jeg dog ikke selv prøvet, da jeg har en donutmaskine. Så mht tiden må du prøve dig frem) 😀

Søndag – Det er jo søndag og det er jo sommer! Så hvad med den ultimative kyllingeburger med sprødt kyllingeskind og cheddar chips? De smager så godt!

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂