Madplan uge 24 med 7 retter til aftensmaden heriblandt kartoffelsalat med hjemmelavet oksekebab, svensk pølseret med et twist og salat med fiskefrikadeller.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 24

Fiskefrikadelle salat

Mandag: Salat med fiskefrikadeller og dressing.

Kartoffelsalat Med Kebab Og Tzatziki

Tirsdag: Kartoffelsalat med hjemmelavet oksekebab og tzatziki.

Svensk Pølseret Med Et Twist - Opskrift På Svensk Pølseret

Onsdag: Svensk pølseret med et twist.

Pulled Kylling Med Asiatisk Twist

Torsdag: Pulled kylling med asiatisk twist med ris og salat til.

Sprød nachos burger

Fredag: Sprød nachos burger med ovnbagte kartofler til.

Bagekartoffel med skinksalat

Lørdag: Bagekartofler med hjemmelavet skinkesalat.

Den Lækreste Baconsandwich

Søndag: Baconsandwiches.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂