Jeg elsker denne salat. Den er frisk, skøn og nem at lave! Den bliver lavet med små fiskefrikadeller og en skøn og nem hjemmelavet dressing. Det er en skøn sommersalat og kan spises som et måltid evt. med lidt brød ved siden af. Det hele kan også kommes i et pitabrød, hvilket jeg virkelig også kan anbefale – mums!

Salat med små fiskefrikadeller er den perfekte sommerret. Sommeren er på vej og tung mad er ikke altid på favoritlisten, når det er varmt. Det skal samtidig også være nem og hurtig mad – hvem orker bruge flere timer i køkkenet, når vejret er så fantastisk udenfor? Så i dag er det denne skønne salat med små fiskefrikadeller, der er på menuen. Jeg glæder mig til sommeren! Varmen er allerede over os de her dage og det er fantastisk! Men jeg glæder mig endnu mere til familie, venner og kæreste får ferie fra skole og jobs, så jeg kan invitere ud på en god cykeltur med en picnickurv. Her kunne jeg godt finde på at have denne salat med.

Jeg har også lavet en anden fantastisk salat her på bloggen en lækker salat med bagte gulerødder, ristede kikærter og persilledressing. Det er skønt tilbehør til et grillet stykke kød. Jeg vil desuden lave flere salater og lette retter igennem sommeren her på bloggen, som jeg håber, at I vil kunne lide 🙂

Salat med fiskefrikadeller

Fiskefrikadellerne kan holde sig et par dage i køleskabet og det samme kan dressingen.

Fiskefrikadellerne er også frysevenlige.

Frisk Og Lækker Salat Med Små Fiskefrikadeller Og Hjemmelavet Dressing Frisk Og Lækker Salat Med Små Fiskefrikadeller Og Hjemmelavet Dressing

Salat Med Fiskefrikadeller
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Frisk Og Lækker Salat Med Små Fiskefrikadeller Og Hjemmelavet Dressing

Lækker hjemmelavet salat med fiskefrikadeller og dressing.
Ret Aftensmad, Fiskefrikadeller, Frokost
Køkken Dansk
Keyword Fisk, Salat
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Fiskefrikadeller

Sådan gør du

 • Hak rødløg til fiskefarsen og hak rødløg til dressingen.
 • Bland fiskefarsen med løg, salt og peber.
 • Jeg bruger nu en 3 cm isscooper ske - på den måde får jeg samme størrelse fiskefrikadeller og de bliver rigtig fine. Du kan selvfølgelig også bare bruge 2 skeer og sætte farsen på panden med dem.
 • Kom lidt olie på en pande og steg de små fiskefrikadeller, som du sætter på med isskeen eller 2 skeer (med isskeen får du 20 små fiskefrikadeller). Steg dem, indtil de er fine gyldne hele vejen rundt.
 • Hak de syltede agurker til dressingen.
 • Bland dressingen - creme fraiche, mayonnaise, rødløg og syltede agurker sammen med smag til med salt og peber.
 • Gulerødderne skrælles og så bruges en skræller eller mandolinjern til at lave nogle fine lange tynde strimler.
 • Brug også en skræller eller mandolinjern til agurken.
 • Skyl feldsalaten og fjern evt. rødder, hvis der sidder nogen.
 • Nu skal salaten blot samles med alle elementerne, og så er den klar til at blive serveret.
 • Velbekomme.

Noter

Fiskefrikadellerne kan holde sig et par dage i køleskabet og det samme kan dressingen. 
Fiskefrikadellerne kan fryses.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge

Frisk Og Lækker Salat Med Små Fiskefrikadeller Og Hjemmelavet Dressing